Φεστιβάλ Cosmopolis

 • cosm

Φέστιβαλ Category: Πολιτιστικά FestivalsΦέστιβαλ Tags: Φεστιβάλ Cosmopolis

Profile
Profile
More Info
Photos
Map
Reviews
Συνοπτικό Πρόγραμμα
 • Από τον Ιούλιο του 2000 ο Δήμος Καβάλας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας – Δημωφέλεια διοργανώνουν το ethnic φεστιβάλ «COSMOPOLIS».

  Πρόκειται για ένα διεθνές πολυθεματικό φεστιβάλ, στο οποίο συμμετέχουν κάθε χρόνο αναγνωρισμένα μουσικά και χορευτικά συγκροτήματα από διάφορες χώρες. Μέσα από τις θεματικές ενότητες της μουσικής, του χορού, της γεύσης, του κινηματογράφου, των εικαστικών, του θεάτρου, των μη κυβερνητικών οργανώσεων, των street bazaar και του Παιδο-COSMOPOLIS, επιτυγχάνεται ένα μοναδικό πολυπολιτισμικό γεγονός! Λόγω των πολλών και διαφόρων χωρών που συμμετέχουν, το φεστιβάλ αυτό παντρεύει τη γνώση με την ψυχαγωγία και προσφέρει πολύτιμες εμπειρίες και ευκαιρίες γνωριμίας μεταξύ των πολιτισμών, δημιουργώντας πρεσβευτές της ελληνικής φιλοξενίας και του ελληνικού πολιτισμού σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.

  Το φεστιβάλ διεξάγεται τον μήνα Ιούλιο και διαρκεί τέσσερις ημέρες. Απευθύνεται σε κοινό όλων των ηλικιών, ενώ κατά τη διάρκεια του το επισκέπτονται περισσότεροι από 20.000 επισκέπτες.

   

 • Ημερομηνία Έναρξης : 18-07-2019
  Ημερομηνία Λήξης: 21-07-2019
 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • Leave a Review

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

 • Συνοπτικό Πρόγραμμα :

  Ν/Α